Welkom in ons voorhuis in Nagydobsza.

Een heerlijk vakantiehuis in Hongarije met zwembad, ideaal en lekker ruim voor 2 personen.

Het voorhuis is het originele woongedeelte van een Hongaarse boerderij.
Hier woonde vroeger de rijkere boerenfamilie. Het is een zeer royaal huis, met 2 kamers van 25m2, een grote eetkeuken en een ruime badkamer.
De vakantiewoning geeft u door de hoge plafonds, de authentieke dubbele ramen en deuren, de houten rolluiken voor de ramen en de houtkachels in de kamer, keuken en slaapkamer het gevoel dat u ook echt in een Hongaars landhuis woont. Maar dan wel met de luxe van modern comfort.
De dubbele voordeur komt uit op de centrale hal. De twee grote kamers, de ruime badkamer en eetkeuken komen hierop uit.De keuken beschikt over een 4 pits gasfornuis met over, een combimagnetron, een wasmachine en een koelkast. Verder zijn er pannen, bestek en serviesgoed, een koffiezetapparaat, Senseo en een waterkoker. Een origineel Hongaars houtfornuis, doet dienst als knusse kachel.

De ruime slaapkamer beschikt over een comfortabel dubbel bed, twee ruime kledingkasten en een houtkachel.In de woonkamer staat een TV met Nederlandse zenders (HD) via de satelliet en een DVD/CD-speler, video, stereo, etc. Ook staat er een computer met gratis internet (via de kabel).Er is Wifi internet.
In de woonkamer staat ook een gezellige houtkachel.

De frisse badkamer is in februari 2016 verbouwd, heeft een nieuw bad en een nieuwe boiler, hier is ook het toilet en een wastafel, er hangt een elektrische kachel.Het Voorhuis is het deel van een complete voormalige boerderij dat wij als vakantieverblijf verhuren. Wij bewonen het achterdeel zelf.
De vakantiewoning heeft een eigen entree met een gezellig overdekt privéterras dat uitzicht biedt op de grote mooie tuin met veel planten en bloemen en de boomgaard erachter.In de straat zijn drie ooievaarsnesten. Regelmatig vliegen er ooievaars over en hoort u ze klepperen als de partners, jonkies elkaar begroeten. Veel zwaluwen weten onze tuin en de veranda te vinden. Je hoort ze regelmatig kwetteren, ze vliegen vaak laag over het zwembad om een verfrissende dip te nemen. In de tuin komen veel prachtige vlinders voor. Voor de vogelliefhebber is hier op en rond het erf ook genoeg te zien en beleven: ooievaar, valk, bonte kraai, zwarte roodstaart, groenling, witte kwikstaart, buizerd, vlaamse gaauw, ekster, meesjes, boeren zwaluwen, huis- en ringmus zijn vrijwel dagelijks te bewonderen en te beluisteren (ea). Specht en uil zijn regelmatig te horen, en met wat geluk ook te zien.
's Avonds en 's nachts kunt u genieten van de prachtige sterrenhemel.In de grote tuin (6000 m2) is een zwembad en er is een schommel, een schommelstoel en er zijn 2 hangmatten voor de ultieme rustmomenten.
We hebben zelf 2 brave, leuke, middelgrote honden, de honden zijn erg gek op mensen en kunnen enthousiast zijn, gelukkig luisteren ze goed, als u ze uitnodigt om binnen te komen is de kans groot dat ze dat doen, maar wilt u dat niet, is een afwijzing voldoende om ze niet op uw terras of in uw woning te laten komen.
Het grote gedeelte om het zwembad is afgezet, hier mogen de honden niet komen en om problemen te voorkomen willen wij geen andere honden toelaten in het voorhuis, in de andere vakantiewoningen kan dit wel.
Voor uw auto is er een koele en droge plek in de voormalige stal.

De prijzen zijn 350 euro per week in het laagseizoen en vanaf 390 euro in het hoogseizoen, deze vindt u op de pagina: Prijzen

De beschikbaarheid: Free Calendar by Brolmo.com