Wij kunnen meer voor u regelen tijdens uw verblijf bij ons.

Ook al jaren woont een Vlaams echtpaar op een klein halfuurtje van ons vandaan. Beide houden van koken (hij is chef)met hun hulp is catering mogelijk, bijvoorbeeld, een 3 gangen diner in uw droomhuis (er is wel een minimum aantal en afhankelijk van de periode, bij voorkeur dit tijdig reserveren).In hoog seizoen hebben wij een aantal dinertjes in onze tuin georganiseerd. Hetzelfde koksechtpaar dat hierboven genoemd staat heeft een Hongaars/Belgisch 3-gangen diner bereid voor onze gasten. De meeste gasten hebben met plezier meegedaan aan het etentje, sommigen een aantal keren. Onze gasten van de verschillende huizen kunnen elkaar ontmoeten en met elkaar praten, ervaringen uitwisselen en er wordt heerlijk gekookt. Voor de kinderen is het leuk de anderen te zien.
Het Nederlandse wijnhuis Hegyem, dat ook in onze omgeving zit, was ook aanwezig met een wijnproeverij en schonk de wijnen tijdens en na het eten.
In elk hoogseizoen willen we deze etentjes weer organiseren, Anne en Rudy komen weer koken.
Uiteraard is dit helemaal vrijblijvend, maar onze ervaring is dat de meeste van onze gasten hier aan deelnemen. Even voor aankomst zullen we meer informatie opsturen met het menu en de prijzen, dan wordt geinventariseerd hoeveel mensen deelnemen.
Een paar foto's van 2015.De tandarts, erg goed en zeer betaalbaar.

Van een hele andere orde is de tandarts.
Wij hebben een zeer vakkundig tandarts, die overigens Nederlands spreekt, dus de communicatie hoeft geen enkel bezwaar te zijn.
Hij heeft een prachtige moderne praktijk en allemaal nieuwe behandel attributen.
We hebben een Nederlandstalige prijslijst van de tandarts, bijvoorbeeld een porseleinen kroon laten zetten kan vanaf E 110. Implantaten zet hij vanaf E 350 per stuk, maar dat is erg afhankelijk van op welke plek deze moet komen (bovenkaak of onderkaak).
Er zijn geen wachttijden, een afspraak is op redelijk snelle termijn gemaakt, hij werkt ook eventueel 's avonds, u kunt rechtstreeks met hem mailen om een offerte aan te vragen, of u kunt vrijblijvend een afspraak met hem maken (of wij maken die) om te kijken wat u gedaan wilt hebben. U kunt ons mailen voor de prijslijst.