BESCHIKBAARHEID: Onderaan de pagina's van de huizen is een kalender met de beschikbaarheid, deze wordt zo regelmatig mogelijk bijgewerkt.

DE RESERVERING: Wilt u een vakantiehuis boeken, dan kan dat per e-mail, wij zullen dit bevestigen met een huurovereenkomst, als u deze heeft goedgekeurd en de (aan)betaling is binnen, is uw reservering definitief.
U kunt ons mailen door op deze link te klikken: Droomhuis in Hongarije dat is via ons mail adres: droomhuisinhongarije@gmail.com

HUURPERIODE: Deze gaat in de eerste dag om 16.00 uur en eindigt de laatste dag voor 10.00 uur.
Dit hoeft niet per sé zaterdag te zijn! De periode kan ook met een gebroken week zijn, bijvoorbeeld 10 dagen. We willen de perioden wel zo veel mogelijk laten aansluiten, zeker in het hoogseizoen.
Op het beschikbaarheidsoverzicht heeft u een indicatie wanneer er nog plaats is, dit wordt zo goed mogelijk bijgehouden.
De aankomstdag kan wel eens een dag moeten verschuiven ivm met de planning van de andere huizen, via de mail kunt u dit checken.

SCHOONMAAKKOSTEN: De schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen, we verwachten dat het huis wordt achtergelaten zoals u het heeft aangetroffen.

ELEKTRAKOSTEN: Voor het Voorhuis zijn de kosten inbegrepen.
Voor het Muemlék, het Landhuis, de Hoeve en de Boerderij rekenen we 0,20 per KwH, dit wordt verrekend met de borg van 200 euro.

INTERNET: Er is gratis Wifi internet aanwezig, via de kabel met voldoende snelheid voor recreatief gebruik.

BETALING: Direct bij aanmelding dient u 50% van de totale huursom over te maken op onze Nederlandse bankrekening, de gegevens staan in het huurcontract. Het resterende bedrag, plus waarborgsom, ontvangen we minimaal 2 maanden voor aankomst.
Bij boeking binnen 2 maanden voor aankomst, wordt het gehele huurbedrag over gemaakt.

AANWEZIG: Er zijn handdoeken voor in de badkamer en er is keukentextiel, de bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

ANNULERING: In geval er sprake mocht zijn van annulering zijn de kosten;
Tot 2 maanden voor aankomst; de aanbetaling, dus 50%.
Binnen 2 maanden voor aankomst 100% van de huursom.
Wij raden aan een goede annuleringsverzekering af te sluiten!

WAARBORGSOM: Deze bedraagt E 100,= voor het voorhuis en E 200 voor het Muemlék, het Landhuis, de Hoeve en de Boerderij.
Deze betaalt u per bank bij de restbetaling.
Binnen 1 week na vertrek ontvangt u dit bedrag terug, na aftrek de elektra en van eventuele kosten bij breuk of beschadiging.

ROKEN: In huis mag niet gerookt worden, op de veranda en in de tuin is dat geen probleem.

HUISDIEREN: Zijn in het Muemlék, het Landhuis, de Hoeve en de Boerderij van harte welkom, graag wel even melden. We verwachten dat zij niet op de meubels komen.