Welkom in Het Landhuis in Nagydobsza.

Dit al prachtig gerenoveerde landhuis heeft in december 2014 nog een facelift ondergaan, het dak is vernieuwd en er is een heerlijke grote overdekte veranda gemaakt!
Voor de zonnige en warme zomers wordt dit dé plek om lekker te zitten en luieren in de schaduw met uitzicht op het ooievaarsnest in de straat!
Deze prachtige woning staat te pronken in het straatje van ons steeds mooier wordende dorp Nagydobsza.
De mooie boerderij is groot en ruim, mooi ingericht.
Er zijn 2 slaapkamers met elke plaats voor 2 personen.

Het woonhuis is mooi luxe gerenoveerd, u geniet van de sfeer van vroeger en het comfort van nu.Het huis bestaat uit een mooie ruime woonkamer, daarnaast half open, een eetkamer, de keuken en een extra kamer.
Naast de woonkamer is het aparte toilet met daarnaast een luxe badkamer met groot hoekbad en wastafel.
Naast de badkamer is een enorme inloopkast waar veel kleding in opgeborgen kan worden.
Aan de voorkant een ruime 2 persoonsslaapkamer en naast deze kamer tegenover de badkamer ook een 2 persoons slaapkamer.
Aansluitend aan de eetkamer is een derde kamer deze is als werkkamer ingericht.
Naast de keuken bevindt zich een flinke bijkeuken met de wasmachine.De woonkamer is ingericht met 2 makkelijke luie banken, een TV met CD/DVD speler, de gebruikelijke Nederlandse zenders zijn via de satelliet te ontvangen. Er is Wifi.
In de eetkamer staat een flinke houten eettafel met stoelen, kasten met servies en glaswerk en een grote koelkast en vrieskast.

De keuken is compact, met 4 pits-gasfornuis met een elektrische oven, koffiezetter, magnetron, waterkoker en voldoende pannen en dergelijke om een maaltijd te bereiden.

Achterin bevindt zich een flinke stal waar bijvoorbeeld auto's geparkeerd kunnen worden.Er is een mooie grote tuin met speelgazon en een dichte heg om het terrein heen voor optimale privacy.
Uw honden kunnen ook mee, de tuin is afgezet door een dichte heg. Honden die geen behoefte hebben om weg te lopen zullen makkelijk op het terrein blijven, maar een hond die graag op onderzoek uitgaat kan met moeite misschien door de heg heen.
Achter het huis is een hondenkennel met een binnen en buiten gedeelte.

Dit mooie Landhuis is ook op maandbasis te boeken, uiteraard moet rekening gehouden worden met de boekingen die al gemaakt zijn! De prijs is op aanvraag.

De prijzen zijn 390 euro per week laagseizoen, 490 per week hoogseizoen, bij langer verblijf is er korting. U vindt ze op de pagina: PrijzenHet Landhuis is tot voorjaar 2019 te boeken, daarna niet meer, omdat de eigenaar dan zelf in Het Landhuis komt wonen.
De beschikbaarheid van het Landhuis: