Welkom in De Hoeve in Nagydobsza.

De grootste en ruimste vakantieboerderij die wij in 2015 voor het eerst mogen verhuren. De eigenaar heeft het prachtige pand helemaal gerenoveerd tot een zeer comfortabel en ruim vakantieverblijf.
Met zijn 5 royale slaapkamers en 3 moderne badkamers een heerlijke vakantieboerderij voor een grote familie of een groep vrienden.
Een flink zwembad ligt beschut achter het huis, deze is in het voorjaar van 2015 in de grond geplaatst.

Het is een prachtige L-vormige boerderij, die naast de kerk staat in Nagydobzsa. Met een flinke afgezette tuin, uw honden zijn van harte welkom!
De authentieke galerij siert nog aan de binnenkant van de "L" en daarnaast is een grote overdekte veranda gebouwd met 2 grote picknick sets en een ingemetselde buitenBBQ onder de veranda, dit is naast het zwembad.
De tuin heeft een vergezicht over het boerenland.Als u het terrein opkomt, staat links de boerderij en is rechts een groot overdekte stalling waar meerdere auto's kunnen parkeren.
Bij binnenkomst zijn aan de voorkant 3 slaapkamers (2 x 2 persoonsbed en 3 x 1 persoonsbedden), één van de 2 persoonsslaapkamer heeft een badkamer en suite, met grote inloopdouche, wastafel en toilet. Er is een apart toilet aan het einde van de gang.
Dan rechtsom de entree naar de enorme kamer met grote open keuken, hier is een 2de badkamer met de wasmachine. De keuken is luxe uitgevoerd met grote koelkast en extra vriezer en afwasmachine, een koffiezetter, magnetron, oven.In de grote woonkamer staat een gezellige grote eetafel met voldoende stoelen en er zijn 2 lekkere comfortabele banken. Er staat een TV en Wifi is in het gehele huis bereikbaar.
Aan de achterkant van de boerderij, is het 2de gedeelte met 2 slaapkamers (bed van 1,60 in de ene slaapkamer en bed van 1,40 in de andere) en tussen de slaapkamers een badkamer, dit gedeelte wordt afgesloten indien niet de hele boerderij wordt verhuurd.Buiten is een grote overdekte galerij en daarnaast ligt de grote overdekte veranda, die uitkijkt op het zwembad en het achterland. Een heerlijke plek voor een vakantie buiten in de warme Hongaarse zomer, met de BBQ.
Het zwembad ligt achter het huis in de "knik" van de L-vorm, heel besloten en privé! De afmetingen zijn 8,50 x 4,90 en de diepte is 1,32. Door de grootte van het huis lijkt het zwembad klein, maar het is dus een flinke, dat is echt genieten!De prijzen zijn voor maximaal 11 personen vanaf 690 euro per week in het laagseizoen en vanaf 990 euro in het hoogseizoen. Aankomt binnen 2 maanden voor vertrek, aantal personen maximaal 7 personen en verblijf minimaal 2 weken geeft een korting van 200 euro per week! De prijzen vindt u op de pagina: PrijzenDe beschikbaarheid van De Hoeve: