Onze gegevens:


Sandra van der Bijl
Fo Utca 88
7985 Nagydobsza
Telefoonummer : +36 70 521 7884
Hongarije

Vanaf 2020 worden de boekingen en alle afhandelingen helemaal overgenomen door Els Cuypers.
Zij zal in 2019 ook al de gasten ontvangen in de vakantiehuizen.
Haar telefoonnummers zijn: +32(0)478-25.48.32 en +36 70 343 55 19
Email adres van Els: singingvillage@gmail.com

De coördinaten Het Voorhuis zijn: 46.024243, 17.670361

Het adres van Het Voorhuis is, Fó Utca 88, Nagydobsza
Het adres van Het Muemlék is, Fó Utca 93, Nagydobsza
Het adres van De Hoeve is, Fó Utca 50, Nagydobsza
Het adres van De Boerderij is, Fó Utca 68, Kisdobsza
Het adres van het Landhuis is, Fó Utca 84, Nagydobsza

U kunt mailen op droomhuisinhongarije@gmail.com

Social Media:

Droomhuis in Hongarije heeft ook een Facebook account waar een aantal fotoalbums staan. Als u wilt volgen wat hier geschreven wordt, kunt u "like" aanklikken:
Facebook Droomhuis in Hongarije

Facebook account in English: Dreamhouse in Hungary

Vanuit Utrecht is de reis met de auto ongeveer 1450 km. Veel van onze gasten nemen onderweg een overnachting, er is veel keuze van hotels onderweg, wij gebruiken graag hotel Max in Laaber (zo'n beetje op de helft), hier zijn ook honden toegestaan.
Info over de milieustickers zijn op de volgende pagina te vinden: Milieu stickers Duitse steden

Voor Oostenrijk heeft u een vignet nodig, voor Hongarije niet als u rechtstreeks naar Nagydobsza komt, via de grensovergang Sopron, in het Noord-Westen van Hongarije.
Dit vinden wij de makkelijkste route, een beschrijving van route sturen we u op verzoek toe en in elk geval bij boeking.

Er is een Facebook pagina met overnachtingsadressen zo'n beetje op de helft waar ook honden mee mogen op de hotelkamer: Hondvriendelijke hotels onderweg

Met het vliegtuig kan er gevlogen worden naar Boedapest.
De KLM vliegt een aantal keren per dag.
De zogenaamde low-budget maatschappijen, Wizz air en Ryan air vliegen regelmatig op Boedapest vanaf Amsterdam, Eindhoven en/of Brussel Charlois.
Op het vliegveld van Boedapest zijn verschillende autoverhuurbedrijven, het is wel raadzaam van te voren een auto te reserveren, dan is de rit naar Nagydobsza ongeveer 3 uur.
Er is een taxiservice, die voor ongeveer 65 euro enkele reis per persoon naar Nagydobsza rijdt, zijn er meerdere passagiers dan wordt de prijs lager, de chauffeur spreekt Nederlands!
Vanuit Boedapest gaat een prachtige treinverbinding met een luxe ICEE trein naar het zuiden, met overstappen is het mogelijk op loopafstand (20 minuten) van ons huis aan te komen, of wij regelen een transfer in Szentlörinc, dan heeft u een rechtstreekse verbinding.Grotere kaart weergeven